Now loading.
Please wait.

+90 216 575 06 51


Kurumsal Eğitimlerde Neden Indense?

Davranışsal (Kişisel Gelişim ve Liderlik) yetkinlikleri geliştiren kurumsal eğitimlerde 30'dan fazla eğitimci ve 200'den fazla eğitim ile hizmet vermekteyiz.


Çalışan Bağlılığı ve Performans Odaklı Eğitimler

Özellikle Y kuşağı için çalışan bağlılığının ilk şartının eğitim ve gelişim olanakları olduğunu birçok araştırma göstermektedir. Bu sebeple çalışanları ve kurum için yetenek olarak tanımlanan kişileri eğitim, gelişim ve kariyer anlamında olanaklar sağlayarak elde tutmak mümkündür. İşletmelerin karlılığı ise bu çalışanların performansına bağlıdır.

Sektör deneyimi yüksek ve (çoğunlukla) akademik kariyer deneyimine sahip eğitimcilerimiz ile kurumların ihtiyaçlarını optimum düzeyde tespit edebilmekteyiz.

Bu sayede; işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda kuruma, katılımcı grubuna, demografik yapıya özel eğitim ve gelişim programları tasarlıyoruz. Tasarladığımız, kurumsal ve bireysel gelişimi destekleyen eğitim programlarını Türkiye'nin alanlarında önde gelen eğitimcileri ile katılımcı grubuna sunuyoruz.


Bununla Birlikte;

İndense Eğitim olarak bu eğitim programlarını Türkiye'nin 81 ilinde Türkçe ve İngilizce dillerinde (bazı eğitimleri ise Fransızca) olarak sınıf eğitimi biçiminde sunabilmekteyiz. Bununla birlikte video eğitim, webinar (canlı yayın seminer) gibi eğitim çözümleri de sağlayabilmekteyiz.